Aktuelno

Snimak nasilja nad ženom nasred ulice u Mladenovcu uznemirio javnost, MUP: Napadač identifikovan

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Tanjug

02/10/2022

-

11:36

Snimak nasilja nad ženom nasred ulice u Mladenovcu uznemirio javnost, MUP: Napadač identifikovan
Snimak nasilja nad ženom nasred ulice u Mladenovcu uznemirio javnost, MUP: Napadač identifikovan - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak nasilja, a na kom se vidi kako muškarac na ulici napada ženu i nekoliko puta je udara u glavu. Muškarac koji je izvršio nasilje identifikovan je i policija traga za njim, a nakon što bude pronađen, biće priveden, rečeno je za Euronews Srbija u MUP-u.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Mladenovcu, za muškarcem je raspisana poternica zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje, naveo je Tanjug.

Incident se, prema prvim informacijama, dogodio u Mladenovcu, u naselju "25. maj", dva sata posle ponoći. Na snimku sa društvenih mreža vidi se kako muškarac psuje i udara ženu, čupa je za kosu, a zatim ulazi u automobil.

Nakon što se pojavio na društvenim mrežama, policija je reagovala i identifikovala napadača, za kojim se trenutno traga.

Instagram/moj_beograd_rezerva

 

Prema podacima sa sajta MUP-a prijava nasilja može se izvršiti na nekoliko načina - pozivom policije na broj 192. Takođe, nasilje u porodici može se prijaviti na broj 0800-100-600, kao i pozivom Autonomnom ženskom centaru na 0800 100 007 (od 10h do 20h radnim danima).

Komentari (0)

Srbija