Aktuelno

Hapšenje u Smederevu: Muškarac (47) čamcem naletao na policajca koji ga je ranije hapsio

Komentari

Autor: Tanjug

16/10/2024

-

23:09

Hapšenje u Smederevu: Muškarac (47) čamcem naletao na policajca koji ga je ranije hapsio
Hapšenje u Smederevu: Muškarac (47) čamcem naletao na policajca koji ga je ranije hapsio - Copyright Fonet/Ana Paunković

veličina teksta

Aa Aa

Policija u Smederevu uhapsila je A. L. zbog sumnje da je čamcem naletao na čamac u kojem je bio policajac za koga je sumnjao da je odgovoran što je bio ranije uhapšen.

Kako je saopštila Policijska uprava Smedereveo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su A. L. (47) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

On se sumnjiči da je 14. oktobra, u večernjim satima, na Dunavu kod Smedereva, vozeći neregistrovani čamac velikom brzinom namerno naletao na čamac na kojem je bio policajac za koga je sumnjao da je odgovoran što je u prethodnom periodu bio hapšen, kao i da je naglim zaokretima pravio talase kako bi policajac pao u reku, navodi se u saopštenju.

Inače, pripadnici policije su u septembru u dva objekta koje je A. L. koristio u Ribarskom naselju pronašli 4.400 litara dizel goriva bez dokaza o poreklu, dok ga je u avgustu policija zatekla dok je u kombiju prevozio 1.000 litara goriva bez porekla i tada im je pokazao vozačku dozvolu Austrije, za koju je utvrđeno da je falsifikovana.

Osumnjičeni je zadržan do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija