Aktuelno

Tužilaštvo odredilo pritvor muškarcu iz Surčina zbog posedovanja oružja i držanja marihuane

Komentari

Autor: Tanjug

09/09/2024

-

23:10

Tužilaštvo odredilo pritvor muškarcu iz Surčina zbog posedovanja oružja i držanja marihuane
Tužilaštvo odredilo pritvor muškarcu iz Surčina zbog posedovanja oružja i držanja marihuane - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušao je danas uhapšenog N.S. (37) na okolnosti izvršenja krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i neovlašćeno držanje opojnih droga, zbog čega mu je potom i određen pritvor.

Okrivljenom se stavlja na teret da je u kući u Surčinu, neovlašćeno posedovao vatreno oružje - pištolj M57, kalibra 7,62 mm, a za tim vatrenim oružjem bila je raspisana potraga, dok je u garaži neovlašćeno držao opojnu drogu marihuanu, saopštilo je tužilaštvo.

Na saslušanju kod javnog tužioca okrivljeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnih dela, a imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni boravkom na slobodi da ponoviti krivično delo Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema okrivljenom odredi pritvor, koji je rešenjem i određen.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija