Aktuelno

Voz udario u automobil kod Lazarevca: Poginule tri osobe, među kojima dve maloletne, jedna teško povređena

Komentari

Autor: Tanjug

19/08/2024

-

14:15

Voz udario u automobil kod Lazarevca: Poginule tri osobe, među kojima dve maloletne, jedna teško povređena
Voz udario u automobil kod Lazarevca: Poginule tri osobe, među kojima dve maloletne, jedna teško povređena - Copyright Rts/Screenshot

veličina teksta

Aa Aa

Na pruzi između Lazarevca i Lajkovca, na obezbeđenom putnom prelazu svetlosnim saobraćajnim znacima i saobraćajnim znacima na putu, danas u 12.40 sati putnički voz naleteo je na automobil koji je prelazio preko pruge i tom prilikom su tri osobe poginule, dok je četvrta osoba zadobila teške telesne povrede, saopštila je Infrastruktura železnica Srbije.

Kako se navodi, poginuo je vozač "audija", kao i dve maloletne osobe.

Železnički saobraćaj na ovom delu pruge je u prekidu.

Infrastruktura železnica Srbije izražava saučešće porodicama nastradalih i žaljenje zbog nesreće koja se dogodila. U saopštenju se naglašava da su svi uređaji na putnom prelazu bili uključeni i potpuno ispravni, koje je vozač putničkog vozila nije ispoštovao.

Dodaje se da su na lice mesta odmah izašli MUP i Hitna pomoć.

"Infrastruktura železnica Srbije i ovaj put ponovo upozorava i apeluje da se na putnim prelazima poštuju propisi i saobraćajna signalizacija, da se vozi oprezno i odgovorno. Samo na taj način mogu se sprečiti ovakve nesreće i sačuvati ljudski životi", piše u saopštenju.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija