Aktuelno

Uhapšen nasilnik sa snimka koji kruži mrežama, vređao i udario partnerku u gradskom prevozu

Komentari

Autor: Tanjug

17/08/2024

-

16:30

Uhapšen nasilnik sa snimka koji kruži mrežama, vređao i udario partnerku u gradskom prevozu
Uhapšen nasilnik sa snimka koji kruži mrežama, vređao i udario partnerku u gradskom prevozu - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Po nalogu javnog tužioca policajci PS Novi Beograd doneli su danas rešenje o zadržavanju okrivljenog V.Đ. (34, državljanina Srbije i Austrije) zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje, pošto je fizički nasrnuo na svoju emotivnu partneruku N.V. (41) u autobusu broj 18, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo.

U saopštenju OJT se navodi da je to tužilaštvo do saznanja o incidentu došlo preko video snimka nasilja u gradskom prevozu koji je objavljen na društvenoj mreži “Instagram”, a koji nije prijavljen državnim organima.

Javni tužilac Trećeg OJT u Beogradu, potom je dao nalog policijskim službenicima da, imajući u vidu da postoje osnovi sumnje da je izvršeno delo za koje se goni po službenoj dužnosti, utvrde identitet učesnika događaja. 

Prema do sada utvrđenom činjeničnom stanju, učesnici događaja su emotivni partneri V.Đ. i N.V, koji su zajedno ušli u autobus broj 18, potom imali verbalnu raspravu, nakon čega je V.Đ. rukom najpre nekoliko puta udarao u zaštitno staklo ispred sedišta na kojem je sedela N.V., pa joj je zadao udarac u lice i pretio joj. 

Nasilju i remećenju javnog reda i mira su prisustvovali putnici u autobusu, a oštećena je odmah izašla iz autobusa na stajalištu na Novom Beigradu. 

Po nalogu javnog tužioca policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju okrivljenog V.Đ.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija