Aktuelno

Određen pritvor osumnjičenom za nasilje u porodici, supruzi polomio ruku

Komentari

Autor: Tanjug

25/07/2024

-

18:52

Određen pritvor osumnjičenom za nasilje u porodici, supruzi polomio ruku
Određen pritvor osumnjičenom za nasilje u porodici, supruzi polomio ruku - Copyright Google Maps

veličina teksta

Aa Aa

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je saslušao danas uhapšenog B.Š. (72) na okolnosti izvršenja krivičnog dela Nasilje u porodici na štetu svoje supruge nakon čega mu je određen pritvor. 

Policijski službenici PS Novi Beograd su od strane KBC Bežanijska kosa obavešteni da je u navedenu zdravstvenu ustanovu primljena ženska osoba rođena 1955. godine sa teškom telesnom povredom u vidu preloma leve ruke, koju joj je, po sopstvenoj izjavi naneo suprug, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Nakon konsultacije sa dežurnim javnim tužiocem Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju okrivljenog koji je potom izneo odbranu pred javnom tužiocem i negirao izvršenje krivičnog dela. 

Imajući u vidu da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni boravkom na slobodi ometati krivični postupak uticanjem na oštećenu, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija