Aktuelno

Indeks onlajn: Osumnjičeni za ubistvo srpskog policajca brat Fatona Hajzirija koji je devet puta bežao iz zatvora

Komentari

Autor: Indeks online

18/07/2024

-

11:59

Indeks onlajn: Osumnjičeni za ubistvo srpskog policajca brat Fatona Hajzirija koji je devet puta bežao iz zatvora
Artan Hajziri - Copyright MUP Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Artan Hajziri, osumnjičen za ubistvo srpskog policajca, je brat Fatona Hajzirija, koji je devet puta bežao iz zatvora na Kosovu, a trenutno je u bekstvu i traže ga kosovske vlasti, piše Indeks onlajn.

Kako se navodi, Faton Hajziri, koji je pre desetak dana pobegao iz kosovskog zatvora, sinoć je imao direktno uključenje u emisiju "Debata plus" na TV Dukađini sa telefona svog brata, kada je rekao da nije na Kosovu već u nekoj od evropskih zemalja.

Indeks onlajn piše da je malo posle uključenja policija zaustavila braću, kada je, kako se sumnja, Artan pucao.

Faton Hajziri je osuđen za ubistvo ruskog vojnika kod Drenice pre 20 godina, pobegao je nedavno iz kazneno-popravnog centra Smrekovnica, gde je služio kaznu.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je, podsetimo, da je noćas u Loznici ubijen jedan policijski službenik, dok je drugi teško ranjen.

"Noćas, oko 00.55 časova u Loznici, prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru, policijski službenici Stanice granične policije Trbušnica, zaustavili su mercedes tutinskih registarskih oznaka u kojem su se nalazile dve osobe.

Prilikom izlaska iz vozila jedna osoba je pucala iz pištolja, pogodivši policijskog službenika Nikolu Krsmanovića (1990) u grudi, a policijskog službenika Vjekoslava Ilića (1974) u rame, nakon čega je pobegao.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija