Aktuelno

"Da vam opet dođu vehabije sa strelama": Beogradske elektrane primile pretnje, MUP i Tužilaštvo brzo reagovalo

Komentari

Autor: Euronews Srbija

14/07/2024

-

19:19

"Da vam opet dođu vehabije sa strelama": Beogradske elektrane primile pretnje, MUP i Tužilaštvo brzo reagovalo
"Da vam opet dođu vehabije sa strelama": Beogradske elektrane primile pretnje, MUP i Tužilaštvo brzo reagovalo - Copyright JKP Beogradske elektrane

veličina teksta

Aa Aa

Javno komunalno preduzeće "Beogradske elektrane" saopštilo je da se zahvaljuje MUP-u Srbije i Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal koji su u najkraćem mogućem roku reagovali nakon pretnji upućenih preduzeću preko društvene mreže instagram. 

Lice je tvrdilo da je hakovalo račun preduzeća i pozivalo je na teroristički napad - "da vam opet dođu vehabije iz Novog Pazara sa strelama", saopšteno je iz ovog preduzeća.

JKP "Beogradske elektrane" podseća da su preduzeće od energetskog značaja i svaki vid ugrožavanja sigurnosti preduzeća je i pretnja za svakog građanina glavnog grada. 

"Nijedan problem ili lično nezadovoljstvo se ne rešava pozivom na terorizam, nasilje i pretnjama.  Veoma je važno da se svaki građanin, kao i svi zaposleni u preduzeću osećaju bezbedno i od velikog značaja je pravovremena reakcije nadležnih u ovakvim situacijama. Još jednom hvala svim institucijama koje su učestvovale u rešavanju slučaja", zaključuje se u saopštenju JKP "Beogradske elektrane".

 

Komentari (0)

Srbija