Ostali sportovi

Bez publike na dvomeču Srbije i Severne Makedonije u Nišu

Komentari

Autor: Euronews

18/06/2021

-

22:00

Bez publike na dvomeču Srbije i Severne Makedonije u Nišu
Rukometaši Srbije - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Prijateljske utakmice selekcija Srbije i Severne Makedonije koje se u subotu i nedelju igraju u dvorani "Čair" u Nišu biće odigrane bez prisustva publike.

Ovu odluku donelo je rukovodstvo Rukometnog saveza Srbije, a sve u želji da se spreči potencijalno širenje zaraze virusa Covid-19. budući da se na istom mestu obavlja i proces vakcinacije protiv koronavirusa.

"Rukometni savez Srbije sa žaljenjem saopštava da će prijateljske utakmice između rukometnih selekcija Srbije i Severne Makedonije, koje su na programu u subotu, 19. juna i nedelju, 20. juna 2021. godine u SC 'Čair' u Nišu biti odigrane bez prisustva gledalaca. Usled organizacije vakcinacije u kopleksu SC 'Čair' i očekivanja velikog broja lica na vakcinaciji sa jedne strane i velike zainteresovanosti publike za prisustvo utakmici sa druge strane, Rukometni savez Srbije je nažalost prinuđen da utakmice Srbija - Severna Makedonija organizuje bez prisustva", stoji u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu FSS i doaje se:

"Pored velike želje i uz sve napore da se publici omogući prisustvo utakmicama, tehnički je neizvodljivo i kratak je vremenski period da se na bezbedan način organizuje poseta gledalaca i lica koja se vakcinišu."

Komentari (0)

Sport