Fudbal

Makarić i Jović na spisku selektora Dragana Stojkovića za japansku turneju

Komentari

Autor: Tanjug

31/05/2021

-

15:06

Makarić i Jović na spisku selektora Dragana Stojkovića za japansku turneju
Makarić i Jović na spisku selektora Dragana Stojkovića za japansku turneju - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Najbolji strelac Superlige Milan Makarić iz Radnika i mladi napadač Partizana Nemanja Jović naknadno su pozvani u reprezentaciju Srbije za utakmice u Japanu.


"Nakon medicinskog pregleda ustanovljeno je da Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Andrija Živković i Darko Lazović imaju povrede i u dogovoru sa lekarima, propustiće turneju u Japanu", rekao je Stojković na onlajn konferenciji za medije.

Kako je objasnio, Mitrović je pretrpeo povredu kuka pre tri nedelje, Lazović je imao problema sa zubnim implantom, Vlahović sa preponama, a Andrija Živković ima lakšu povredu kolena.

Prethodno, takođe zbog zdravstvenih problema na spisku se nisu našli Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić, Miloš Veljković, Nemanja Radonjić, Luka Jović, Saša Lukić, Nikola Milenković i Uroš Račić.

Stojković je gledao finale Kupa i ostao razočaran izdanjem dva naša najbolja kluba.

"Gledao sam poslednja dva derbija. Nisam oduševljen. Niko me nije posebno zaintrigirao. Imamo malog Jovića, koji je kao najmlađi pokazao neku razliku. U ovom momentu može da mu se pruži prilika i zato ju je dobio", zaključio je Stojković.

Srbija igra prijateljski meč protiv Jamajke 7. juna, a četiri dana kasnije utakmicu "Kirin kupa" protiv Japana.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Sport