Fudbal

Omri Glazer spreman za povratak na gol Crvene zvezde

Komentari

Autor: Euronews

12/09/2024

-

11:40

Omri Glazer spreman za povratak na gol Crvene zvezde
Omri Glazer spreman za povratak na gol Crvene zvezde - Copyright Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Omri Glazer konačno ima dozvolu da se vrati na gol liniju Crvene zvezde, jer su svi odrađeni testovi i analize pokazali da je povreda primicača prošlost, te da je spreman da navuče rukavice već u nastavku Mozzart Bet Superlige Srbije, ove subote protiv Napretka, na stadionu "Rajko Mitić" (20.00, TV Arena 1 Premium). 

Uspeli su crveno-beli i bez njega da prebrode dvomeč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, s Bode Glimtom, odnosno naosvajaju se bodova u započetoj odbrani sedme titule u nizu, ali je njegovo stavljanje u takmičarski pogon veliko i pravo pojačanje za tim Vladana Milojevića.

Pogotovo pred meč uvodnog kola reorganizovanog elitnog evropskog takmičenja, 19. septembra u Ljutoce Bogdana 1, kada će bivši prvak Starog kontinenta i sveta ugostiti portugalsku Benfiku (18.45, A1P). Pogotovo posle vrhunskih izdanja u prošloj LŠ, kada je bio najbolji pojedinac u redovima našeg tima. 

Nema sumnje da je i njemu dosadilo da ide na fizikalne terapije i dugo dozirano trenira skoro celo leto, koliko mu je trebalo da potpuno dovede u red problem s nožnim mišićem. I dostigne potreban nivo forme. 

Komentari (0)

Sport