Poznati

Britanska kraljica još koristi "ciglu": Kamilin sin otkrio kakav telefon ima njegova majka

Komentari

Autor: Tanjug

25/10/2024

-

13:49

Britanska kraljica još koristi "ciglu": Kamilin sin otkrio kakav telefon ima njegova majka
Britanska kraljica još koristi "ciglu": Kamilin sin otkrio kakav telefon ima njegova majka - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Britanska kraljica Kamila ne koristi aplikaciju WhatsApp, jer se služi starim modelom telefona koji nije priključen na internet, rekao je njen sin Tom Parker Bouls.

Iz razloga nacionalne bezbednosti, malo toga se zna o mobilnim telefonima koje koristi kraljevska porodica, ali je kraljičin sin otkrio da njegova majka i dalje koristi "staromodni" telefon marke "Nokia".

On je za magazin "Woman & Home" kazao da njegova majka nikada ne odgovara na pozive preko aplikacije jer nema internet na telefonu, te da je on zbog toga prinuđen da gleda vesti kako bi saznao šta ona radi i gde se nalazi, preneo je "Times".

Na pitanje da li njegova porodica ima grupu na aplikaciji WhatsApp, Parker Bouls je odgovorio potvrdno, ali je napomenuo da u toj grupi nije i njegova majka - kraljica Kamila - koja "još koristi staromodni telefon marke 'Nokia'".

"Zato ona to ne može. Mislim da je to zbog bezbednosti", zaključio je Parker Bouls.

Ranije su mediji naveli kako kraljica Kamila postaje "prilično ljuta" kada njeni unuci iznesu telefone za stolom prilikom večere i da tada od njih traži da ih odmah odlože. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin