Aktuelno iz kulture

Dokumentarac "Nikad nije kasno" o Eltonu Džonu: Počinjem da razmišljam o smrtnosti, ne znam koliko mi je vremena ostalo

Komentari

Autor: Tanjug

12/10/2024

-

22:53

Dokumentarac "Nikad nije kasno" o Eltonu Džonu: Počinjem da razmišljam o smrtnosti, ne znam koliko mi je vremena ostalo
Tanjug/AP/Caisa Rasmussen - Copyright Tanjug/AP/Caisa Rasmussen

veličina teksta

Aa Aa

Engleski pevač Elton Džon (77) u novom dokumentarcu o svom životu razmišlja o svojoj smrtnosti, navodeći da ne zna koliko mu je vremena preostalo, piše danas Skaj njuz.

Pevač je u dokumentarcu otvoreno govorio o svojim strahovima od smrti i rekao je da se njegovo dvoje dece brinu jer znaju koliko ima godina.

"Voleo bih da sam tu zauvek. Želim da ih vidim kako imaju decu i da se venčaju, ali mislim da neću biti tu", rekao je Džon.

Dokumentarac "Nikad nije kasno" o Džonovoj višedecenijskoj karijeri prikazan je na specijalnoj gala projekciji u okviru Londonskog filmskog festivala (LFF) u četvrtak.

Film su režirali američki režiser Ar Džej Katler i Džonov partner Dejvid Furniš, a uključuje nikada ranije viđene snimke, uključujući i razgovor sa Džonom Lenonom.

Elton Džon je prošle godine završio svoju svetsku oproštajnu turneju, a u filmu je prikazano kako se priprema za svoj poslednji koncert u Severnoj Americi na stadionu u Los Anđelesu.

"Pitam se šta će se desiti sa svim ovim stvarima kada završim? Ovo je poslednji period mog života. Ne znam koliko mi je vremena ostalo", rekao je pevač.

Tokom godina patio je od raznih zdravstvenih problema, uključujući ugradnju veštačkog kolena i kuka i operaciju raka prostate.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura