Aktuelno iz kulture

Marvel se ne predaje: Crveni Halk i antiheroji u spotu povodom 85. godišnjice franšize

Komentari

Autor: Deadline

30/08/2024

-

13:15

Marvel se ne predaje: Crveni Halk i antiheroji u spotu povodom 85. godišnjice franšize
Marvel se ne predaje: Crveni Halk i antiheroji u spotu povodom 85. godišnjice franšize - Copyright Prinskrin/Youtube/Marvel Entertainment

veličina teksta

Aa Aa

Marvel, koji je ranijih meseci uporno beležio gubitke, sada okreće novu stranu i najavljuje projekte kojima će obeležiti 85. rođendan.

Novi promo spot u čast značajne godišnjice sadrži naraciju pokojnog Stena Lija i nekolicine zvezda iz njihovog univerzuma, kao i kratke isečke filmova "Thunderbolts*", "Captain America: Brave New World" i "Daredevil: Born Again".

U kratkom klipu iz filma "Thunderbolts*", koji će biti premijerno prikazan 2. maja naredne godine, vidimo antiheroje kao što su Crveni čuvar (Dejvid Harbur), Duh (Hana Džon-Kejmen), Baki Barns (Sebastijan Sten), Jelena Belova (Florens Pju) i Američki agent (Vajat Rasel).

U još jednom isečku vidimo Čarlija Koksa, u ulozi Meta Murdoka, odnosno Derdevila, u seriji "Born Again" koja će se prikazivati na Disney + platformi od marta naredne godine.

Slepog advokata već je igrao u Netfliksovoj verziji serije, kao i u filmu "The Defenders", a zatim na Disney + u seriji "She-Hulk: Attorney at Law".

Spot se završava scenom iz filma "Captain America: Brave New World", koji prikazuje predsednički podijum ispred Bele kuće, dok se Crveni Halk (Harison Ford) izdiže iz tla.

Film će biti premijerno prikazan 14. februara naredne godine.

"Počelo je kao eksperiment stvaranja epskog narativa koji bi mogao da postane univerzum pripovedanja. Tokom 85 godina naše priče su nas povezivale. Tek smo počeli", stoji u tekstu koji se vidi tokom spota.

Promotivni video predstavlja deo Pete faze Marvela koja uključuje pomenute naslove, kao i već prikazane "Antmen i Osa: Kvantumanija", "Čuvari galaksije 3", "Kapetan Marvel 2" i "Dedpul i Vulverin".

Tu su takođe serije "Tajna invazija", druga sezona "Lokija", druga sezona "What If...?", "Eho", "Agatha All Along", "Eyes of Wakanda", "Your Friendly Neighborhood Spider-Man" i "Ironheart".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura