Aktuelno iz kulture

U šta se pretvorio Sauron: objavljen prvi trejler za drugu sezonu serije "Gospodar prstenova: Prstenovi moći"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

15/08/2024

-

13:20

U šta se pretvorio Sauron: objavljen prvi trejler za drugu sezonu serije "Gospodar prstenova: Prstenovi moći"
U šta se pretvorio Sauron: objavljen prvi trejler za drugu sezonu serije "Gospodar prstenova: Prstenovi moći" - Copyright Prinskrin/Youtube/Prime Video

veličina teksta

Aa Aa

Prime Video objavio je finalni trejler za novu sezonu serije "Gospodar prstenova: Prstenovi moći", koja će se emitovati od 29. avgusta.

Tog datuma na Prime platformi biće dostupne prve tri epizode, a preostalih pet emitovaće se jednom nedeljno, do 3. oktobra.

Čarli Vikers trebalo bi da s ponovo nađe u ulozi Saurona, koji je sada transformisan u plavokosog vilenjaka Anatara.

Ponovo ćemo videti i Galadrijelu, Elronda, princa Durina IV, Arondira i Kelebrimbora, a sinopsis nove sezone glasi: "Sauron se vratio. Progran, bez vojske i saveznika, Mračni gospodar mora da se osloni na sopstvenu lukavost, kako bi ponovo postao moćan i nadgledao stvaranje Prstenova, koji će mu omogućiti da sve ljude Srednje zemlje potčini svojoj zloj volji".

Nadograđujući osnove iz prve sezone, novi nastavak nas uvodi dublje u svet koji je na ivici potpune katastrofe, jer su savezništva između vilenjaka, patuljaka, orkova i ljudi sve više pod znakom pitanja. 

Podsećamo, u planu je i novi projekat zasnovan na romanima Dž. R. R. Tolkina, a koji će producirati Piter Džekson, reditelj sada već kultne trilogije "Gospodar prstenova".

Film naziva "Gospodar prstenova: Lov na Goluma" će režirati Endi Serkis, koji je tumačio lik Goluma u originalnoj trilogiji, dok će Volš i Bojens pisati scenario.

Iz studija je potvrđen plan da prvi film bude premijerno prikazan 2026. godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura