Aktuelno iz kulture

"Želite li ponovo da igrate?": Objavljen tizer i datum povratka dugoočekivane druge sezone serije "Squid Game"

Komentari

Autor: Variety

01/08/2024

-

11:44

"Želite li ponovo da igrate?": Objavljen tizer i datum povratka dugoočekivane druge sezone serije "Squid Game"
"Želite li ponovo da igrate?": Objavljen tizer i datum povratka dugoočekivane druge sezone serije "Squid Game" - Copyright Netflix

veličina teksta

Aa Aa

Gotovo tri godine otkako je južnokorejska serija "Squid Game" premijerno prikazana na Netfliksu, najavljen je i datum objavljivanja i njene druge sezone na tom striming servisu.

Nastavak distopijske priče stiže na male ekrane 26. decembra, a istovremeno je objavljeno i da će treća i poslednja sezona, biti prikazana već naredne godine, piše Variety.

"Squid Game" koja je na Netflix platformi postala dostupna sredinom septembra 2021. postala je svetska senzacija i najgledaniji sadržaj tog servisa od njegovog nastanka.

Ona je imala 1,65 milijardi sati gledanja u prvih 28 dana i prva je koju su gledali korisnici sa 100 miliona naloga u tom vremenskom periodu. Takođe je poslužila kao osnova za rijaliti šou "Squid Game: The Challenge".

Striming servis takođe je objavio kratak tizer, koji prikazuje kako je jedna naizgled normalna trka pošla naopako.

Serija prati tajno takmičenje u kom se 456 ljudi kojima je očajnički potreban novac bore da osvoje premiju, koja će ih učiniti neverovatno bogatim. Međutim, ubrzo shvataju da oni koji izgube u igri, gube i život - pobednik može biti samo jedan.

Glavni junak u prvoj sezoni je zavisnik od kockanja Song Gihun (Li Džungje), koji pokušava da preokrene svoj život kako bi mu se vratila ćerka. 

Na kraju izlazi iz igre kao pobednik, ali sa brojnim traumama zbog svega što je video i uradio i zaklinje se da će pronaći način da zaustavi misteriozne organizatore igre.

On se sada vraća u drugoj sezoni, zajedno sa Li Bjunghunom kao Frontmenom, Gongom Juem kao Regruterom i Vi Hajunom kao detektivom. 

Tvorac serije Huang Donghik napisao je i režirao svih deset epizoda i napisao pismo fanovima serije u susret novoj sezoni.

"Prošlo je gotovo tri godine otkako je prva sezona dobila neverovatne reakcije širom sveta i od tada su se desile mnoge nezamislive stvari. Ja sam više nego uzbuđen što pišem ovo pismo da najavim drugu sezonu i vesti o trećoj, poslednjoj sezoni", napisao je reditelj.

"Song Gihun koji se zakleo da će se osvetiti na kraju prve sezone vraća se ponovo u igru. Da li će uspeti da se osveti? Frontmen ne deluje kao lak protivnik ni ovog puta. Oštar sukob između njihova dva sveta nastaviće se i u finalu u trećoj sezoni, koja vam stiže sledeće godine. Oduševljen sam što ću videti kako seme koje je posađeno stvaranjem 'Squid Game' raste i daje plodove do kraja ove priče. Daćemo sve od sebe da vam pružimo još jednu uzbudljivu vožnju", naveo je Donghik.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura