Aktuelno iz kulture

Džared Leto i njegov bend "Thirty Seconds To Mars" stižu u Beograd: Arena rezervisana za ekscentrične rokere

Komentari

Autor: Tanjug

10/06/2024

-

12:52

Džared Leto i njegov bend "Thirty Seconds To Mars" stižu u Beograd: Arena rezervisana za ekscentrične rokere
Džared Leto i njegov bend "Thirty Seconds To Mars" stižu u Beograd: Arena rezervisana za ekscentrične rokere - Copyright Jack Plunkett/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Američki rok sastav "Thirty Seconds To Mars" najavio je na svom sajtu da će održati koncert 11. oktobra u Beogradskoj areni.

Bend glumca, pevača i multinstrumentaliste Džereda Leta i njegovog brata bubnjara Šenona Leta na sajtu 30secondstomars.som je naveo da u Beograd dolaze u okviru svetske turneje "Seasons".

Braća Leto su prošle godine objavila svoj šesti album "It's The End Of The World But It's A Beautiful Day", a do sada su u svetu prodali preko 15 miliona primeraka albuma, na kojima su hitovi kakvi su "The Kill (Bury Me)", "Up In the Air" i "Closer To the Edge".

Leto je intenzivno radio na promociji albuma, a za te potrebe, postao je prvi čovek kome je zakonski dozvoljeno da se popne na vrh Empajer stejt bildinga.

Leto se popeo sa 86. na 104. sprat, a uspon je trajao oko 20 minuta, na visinu od oko 400 metara.
Nakon uspona na Empajer stejt, Leto je govorio o svojoj avanturi u šou programu "Today".

"Bio sam više uzbuđen nego nervozan, da budem iskren. Ali, takođe, moram da kažem i da je bilo veoma, veoma teško. Teže nego što sam mislio da će biti. Uspon je zahtevao napor, izdržljivost, a bio je i veoma oštar uspon", poručio je Leto.

On je dodao da, još otkako je bio dete, Njujork je za njega bio mesto na kojem se ostvaruju snovi.
"Kao dečak, želeo sam da budem umetnik, a Njujork je upravo mesto gde dođete i postanete umetnik. Empajer stejt je uvek bio takvo mesto za mene", poručio je Leto.

Komentari (0)

Kultura