Aktuelno iz kulture

"Komedija za one koji vole da budu uvređeni": Džoni Dep igra Satanu u novom filmu Terija Gilijama

Komentari

Autor: NME

03/06/2024

-

12:23

"Komedija za one koji vole da budu uvređeni": Džoni Dep igra Satanu u novom filmu Terija Gilijama
Džoni Dep - Copyright Tanjug/Photo by Scott Garfitt/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Džoni Dep uskoro se vraća na veliko platno i to u novom filmu čuvenog britanskog reditelja Terija Gilijama, u kom će igrati lik Satane.

Vest o tome potvrdio je Gilijam i to za francuski list "Premiere", koji je najavio da će se film zvati "The Carnival at the End of Days". 

Reditelj, koji se proslavio serijalom "Leteći cirkus Montija Pajtona", ali i filmovima "12 majmuna" i "Paranoja u Las Vegasu", takođe je otkrio da će u novom ostvarenju lik Boga biti poveren Džefu Bridžisu. Potvrđeno je i da se u filmu pojavljuju Adam Drajver i Džejson Momoa, ali još nije poznato u kakvim ulogama.

Gilijam je za "Premiere" izjavio da je njegov novi film "komedija, u kojoj Bog odlučuje da uništi čovečanstvo. Satana je jedini koji pokušava da ga spase, jer su mu potrebni ljudi za pakao".

On je takođe dodao da će sledeći film biti "veoma smešan za one koji vole da budu uvređeni". 

Snimanje bi trebalo da počne u januaru sledeće godine, piše NME.

Dep je ranije glumio u dva filma Terija Gilijama: "Paranoja u Las Vegasu" i "Imaginarijum doktora Parnasusa". Glumac je pre i tokom suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd neko vreme bio persona non grata u Holivudu, ali se poslednjih meseci pojavljuje u nizu evropskih projekata, uključujući i film "Madam di Bari" u kom je igrao lik Luja XV.

Takođe, 2020. mogli smo da ga vidimo u ostvarenju "Minamata", inače snimanom najvećim delom u Srbiji.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura