Region

Predsednik DPS-a: Ako dođe do hapšenja Đukanovića, odgovor će biti radikalan

Komentari

Autor: FoNet

03/06/2024

-

15:20

Predsednik DPS-a: Ako dođe do hapšenja Đukanovića, odgovor će biti radikalan
Danijel Živković - Copyright Skupština Crne Gore

veličina teksta

Aa Aa

Ukoliko dođe do hapšenja Mila Đukanovića odgovor će biti radikalan, poručio je predsednik Demokratske partije socijalista Danijel Živković komentarišući najave hapšenja bivšeg predsednika Crne Gore i bivšeg lidera DPS.

Živković je, za Antenu M, rekao da nije prvi put da politička konkurencija najavljuje da bi trebalo uhapsiti Đukanovića.

Ono što je novina jeste da su ti koji su to govorili bili opozicija, a sada su u strukturama vlasti, rekao je on.

"Ako postoji ta i takva namera i ako neko misli da će političkim uticajem ili instrumentalizacijom pravosuđa da pokrene i nastavi spiralu revanšizma ili da kroz iskazanu nameru eventualno krene u takav naum, onda nemojte da imate dilemu da će odgovor biti radikalan", rekao je Živković.

Prethodno je predsednik Atlas grupe, biznismen Duško Knežević, koji je nedavno izručen Crnoj Gori iz Velike Britanije, potvrdio da je spreman da pruži dokaze i svedoči o svemu što je do sada govorio o poslovima bivšeg predsednika države i lidera DPS Mila Đukanovića, ali ne dok je u zatvoru u Spužu.  

Reč je, pre svega, o aferama "Prvi milion" i "Ničija kuća" o kojima je već govorio u javnosti, rekao je Duško Knežević u intervjuu za portal RTCG, uz napomenu da više novih dokaza za sada neće iznositi.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa