Biznis vesti

Executive MBA nadohvat ruke: Rome Business School Belgrade organizuje stipendijsko takmičenje

Komentari

Autor: Promo

29/08/2024

-

16:53

Executive MBA nadohvat ruke: Rome Business School Belgrade organizuje stipendijsko takmičenje
Executive MBA nadohvat ruke: Rome Business School Belgrade organizuje stipendijsko takmičenje - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Rukovođeni idejom o unapređenju poslovnog ambijenta, kao i značaju koji kontinuirana edukacija i unapređenje liderskih i menadžerskih veština imaju za dalji razvoj poslovne zajednice, Rome Business School Belgrade (RBS) i ove godine tradicionalno organizuje stipendijsko takmičenje u rešavanju studije slučaja za upis nove generacije Executive MBA programa, koja počinje 01. novembra u Beogradu.  Rome Business School Belgrade je opredelila fond u iznosu od 100.000 evra u okviru koga će dodelili više stipendija u iznosu od 75, 50 i 25% vrednosti školarine. Stipendijsko takmičenje će se održati u subotu, 28. septembra,  u prostorijama škole u Beogradu, a svi zainteresovani mogu da se detaljnije informišu o kriterijumima, kao i da se najkasnije do 20. septembra prijave za takmičenje putem linka: https://www.rbs.mba/win-scholarship/

Rome Business School Belgrade je međunarodna poslovna škola sa sedištem u Beogradu i pridruženi član Rome Business School u Italiji koja poseduje brojne međunarodno priznate akreditacije i članica je internacionalne mreže Planeta Formación y Universidades. RBS posluje po najvišim profesionalnim standardima i posvećena je edukaciji menadžera i budućih lidera. Executive MBA program u Srbiji obezbeđuje studentima 60 međunarodno priznatih ESPB, kao i dve diplome  - diploma Rome Business School iz Italije i diploma Međunarodnog Univerziteta u Valensiji (VIU).

Promo

 

"Brojne su prednosti koje Executive MBA donosi polaznicima, prevashodno u načinu razmišljanja i sagledavanju biznisa, a posledično  preuzimanje većih pozicija i napretku na karijerinoj lestvici.  Pored unapređenja znanja i liderskih veština, ključna vrednost koju polaznici dobiju je i umrežavanja sa velikim brojem uspešnih poslovnih ljudi iz različitih industrija koji su već deo ili su na putu da postanu deo naše Alumni grupe, ali i sa renomiranim predavačima iz celog sveta", izjavila je Rajka Šinik Vulić, direktorka Rome Business School Belgrade uz napomenu da je stipendijsko takmičenje dobra prilika da potencijalni kandidati dožive iskustvo Executive MBA programa i upoznaju se sa načinom rada škole, ali i da ostvare finansijske olakšice. 

Ono što RBS takođe, izdvaja na tržištu je i Korporativni savetodavni odbor (Corporate Advisory Board – CAB) sačinjen od eminentnih stručnjaka. Članovi CAB-a su Dragoljub Damljanović, potpredsednik za prodaju digitalnih mreža, Schneider Electric, Jelena Ristić, regionalni direktor Mastercard za tržišta Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Ninko Tešić, generalni direktor Impol Seval valjaonice iz Sevojna, Goran Vasić, izvršni direktor korporativnih poslova, Yettel Serbia i Ivana Višnjić, Junior Partner, Egzakta Advisory. 

Komentari (0)

Biznis