Biznis vesti

Novitet Weekenda.17: Pogledajte u budućnost finansija na prvom Finance Weekendu

Komentari

Autor: PR

21/08/2024

-

16:42

Novitet Weekenda.17: Pogledajte u budućnost finansija na prvom Finance Weekendu
Novitet Weekenda.17: Pogledajte u budućnost finansija na prvom Finance Weekendu - Copyright Promo/WEEKEND MEDIA FESTIVAL

veličina teksta

Aa Aa

Godinu dana pre punoletstva, prvi put u Rovinju na Weekend.17, dolaze nam i vodeći stručnjaci iz sveta finansija. Finance Weekend, u saradnji s kompanijom Farseer,  održaće se 21. septembra 2024. na Long Weekend Stage-u od 11 do 16.15 časova. Koja je budućnost finansija, šta donosi digitalna transformacija, kako globalizacija redefiniše poslovanje i ostala važna pitanja dobiće svoje odgovore u Rovinju. 

Glavni finansijski stručnjaci na jednom mestu 

Finance Weekend okupiće ugledne stručnjake poput Matije Kovačevića, glavnog finansijskog direktora HT-a, Ivane Krajinović, partnerke u Odeljenju revizije i rukovodioca odeljenja finansijsko-računovodstvenog savetovanja i izveštavanja o održivosti u EY-u, Luisa A. Seca, direktora RiskLaba u Torontu, Zorana Stankovića, glavnog finansijskog direktora Atlantic Grupe, Nataše Vuce, direktorke odeljenja planiranja i kontrolinga Max Beta, kao i Matije Nakić, glavne izvršne direktorke i osnivačice Farseera. 

"Od samih početaka Weekend Media Festival je zamišljen kao ležerniji događaj na kojem će učesnici u opuštenoj atmosferi razgovarati o važnim i aktuelnim temama i međusobno se povezivati. Rovinj je postao tradicionalno mesto okupljanja posetilaca iz celog regiona, što nas izuzetno raduje jer godinu za godinom beležimo rast broja posetilaca. Prošle godine smo uspešno predstavili HR.Weekend, a ove godine uvodimo čak dva noviteta – AI Weekend i Finance Weekend. Verujemo da će programi festivala ponuditi duboke uvide i podstaći diskusije među posetiocima, kao i da će se svi odlično zabaviti“, istakao je Tomo Ricov, direktor i osnivač Weekend Media Festivala. 

Zašto je Finance Weekend važan 

Finance Weekend će se baviti ključnim temama koje oblikuju budućnost finansija. Raspravljaće se o predviđanjima za sledećih deset godina, najboljim praksama u strateškim spajanjima i akvizicijama, kao i faktorima uspeha na dinamičnim tržištima. Osim toga, obuhvatiće rasprave o riziku kao ključnoj imovini 21. veka, održivim finansijama i ESG-u i tehnološkim alatima koje koriste finansijski direktori. Inicijalna ideja koja stoji iza Finance Weekenda bila je stvaranje jedinstvenog okruženja gde vodeći lideri mogu da razmenjuju najnovije trendove, inovacije i izazove koji oblikuju finansijski sektor. 

"Ovogodišnje izdanje Weekend Media Festivala obogaćeno je, između ostalog, organizovanjem Finance Weekenda kako bi se stvorila jedinstvena platforma za susret vodećih stručnjaka iz finansijskog sektora. Učesnicima pružamo priliku da čuju najnovije trendove, tehnologije i prakse koje menjaju način upravljanja finansijama. Ponosni smo što možemo doprineti ovoj inovativnoj ideji i događaju i zajedno postaviti standarde u svetu finansija“, zaključila je Matija Nakić, glavna izvršna direktorka i suosnivačica Farseera. 

Pridružite se najznačajnijem festivalu medija, poslovanja i komunikacija u Jugoistočnoj Evropi, koji će se održati u Rovinju od 19. do 22. septembra. Jedna ulaznica omogućuje učestvovanje na sva četiri festivala – Weekend.17, HR.Weekend, AI Weekend i Finance Weekend. Sve informacije o festivalu, kotizacijama i smeštaju možete pronaći na zvaničnim web stranicama i društvenim mrežama. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis