Biznis vesti

Bojan Leković za Bloomberg Adria: Moj uspeh je počeo otkazom

Komentari

Autor: Bloomberg Adria

04/01/2024

-

13:48

Bojan Leković za Bloomberg Adria: Moj uspeh je počeo otkazom
Bojan Leković - Copyright Promo/Nebojša Babić

veličina teksta

Aa Aa

U drugoj epizodi podcasta Bloomberg Adria Inspiracija, gost je Bojan Leković, osnivač i CEO najveće srpske oglasne platforme KupujemProdajem koja mesečno ima skoro 30 miliona poseta. Pored uspešne karijere on je i autor poslovnog bestselera "Medvedi na putu", u kojem je iskreno opisao svoj put nudeći čitaocu, kroz svoja iskustva, vodič za savladavanje prepreka na putu ka uspehu.

Na njemu svojstven, duhovit način, Leković objašnjava kako je njegov put ka postizanju sadašnjeg uspeha počeo otkazom i zašto su nekada teškoće ujedno i najveći pokretači da ispitamo sopstvene potencijale i nađemo svrhu u poslovnom, ali i u životu uopšte.

Leković je opisao je svoj menadžerski pristup koristeći definiciju Petera Drakera koji smatra da je suština dobrog menadžmenta i postizanja rezultata ako se ide na podržavanje i isticanje jakih strana članova tima, a gde se njihove slabosti čine irelevantnim. Leković kaže da mu je uvek pomoglo to što se trudi da nađe ono što je dobro i jako u nekom čoveku i da to podrži.

Opširnije u audio-prilogu.

Komentari (0)

Biznis