Fokus

Bivša prva dama SAD Melanija Tramp ne pojavljuje se u javnosti od početka kampanje

Komentari

Autor: Tanjug

23/06/2024

-

18:40

Bivša prva dama SAD Melanija Tramp ne pojavljuje se u javnosti od početka kampanje
Melanija Tramp i Donald Tramp - Copyright Tanjug AP/Andrew Harnik

veličina teksta

Aa Aa

Bivša prva dama SAD Melanija Tramp ne pojavljuje se na javnim događajima u predizbornoj kampanji svoga supruga Donalda Trampa, republikanskog predsedničkog kandidata, osim što se pojavila u nekoliko akcija prikupljanja sredstava za kampanju u aprilu i na obeležavanju mature njihovog sina, što odstupa od uobičajenog ponašanja supruga političara na najvišim funkcijama.

Melanija Tramp takođe nije prisustvovala suđenju suprugu pred sudom na Menhetnu zbog tajne isplate novca porno zvezdi Stormi Danijels, kao ni izricanju presude u tom slučaju.

AP podseća i da se Melanija nije pojavila 14. juna na zabavi povodom 78. rođendana svoga supruga koju je organizovao njegov fan klub.

Tanjug AP/Andrew Harnik

 

Profesorka istorije na Univerzitetu u Ohaju Ketrin Dželison rekla je da je odsustvo Trampove supruge tokom suđenja i drugih važnih događanja za Trampa neobično, ali je napomenula da izgleda da Melanija nerado prati tradicionalnu javnu ulogu žene koja je udata za političara na visokoj funkciji.

"Ali izgleda da je sve što Trampovi rade suprotno standardnom načinu na koji se kandidati i supružnici ponašaju", navela je Dželison.

Dželison je rekla da se političari obično obraćaju svojim ženama za pomoć da bi pokušali da dopru do glasača. 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet