Politika

Voštinić: Svi rascepkani protesti i zahtevi će se jednog dana spojiti u jedan - sklanjanje Aleksandra Vučića sa vlasti

Komentari

Autor: Fonet

16/10/2024

-

13:45

Voštinić: Svi rascepkani protesti i zahtevi će se jednog dana spojiti u jedan - sklanjanje Aleksandra Vučića sa vlasti
Predrag Voštinić - Copyright FoNeT/Milica Vučković

veličina teksta

Aa Aa

Predstavnik kraljevačkog Lokalnog fronta Predrag Voštinić izjavio je danas da će se svi aktuelni rascepkani protesti i zahtevi jednog dana pretvoriti u jedan protest koji će imati samo jedan zahtev i neće se okončati bilo kakvim dogovorom sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, već njegovim sklanjanjem sa vlasti.

"Nakon tog protesta neće nas primiti predsednik Vučić", izjavio je Voštinić FoNetu i dodao da trenutna rascepkanost protesta ide na ruku aktuelnoj vlasti. 

Voštinić je prokomentarisao i očekivane izmene Krivičnog zakonika, za koje mnogi pravnici tvrde da će poslužiti za obračun sa aktivistima. Navodeći da ga ništa ne može iznenaditi kada je Srpska napredna stranka u pitanju, Voštinić je rekao da su se "najluđa mašta i najblesavije pretpostavke ispostavile kao naivne u odnosu na ono što njima pada na pamet".  

"Zabrinut sam za aktiviste, ali i za sve one koji se bave društveno-političkim radom. Takođe, brine me i budućnost aktuelne vlasti, jer onaj ko se za ovako nešto lati, neće sigurno očekivati miran kraj", naveo je Voštinić. 

Lokalni front podržava današnji protest u Loznici protiv projekta "Jadar" koji od 17 časova organizuje Savez ekoloških organizacija Srbije, istakao je Voštinić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija