Politika

Ivan Kostić izabran za novog predsednika pokreta Dveri

Komentari

Autor: Fonet

29/09/2024

-

20:36

Ivan Kostić izabran za novog predsednika pokreta Dveri
Ivan Kostić - Copyright Euronews Srbija

veličina teksta

Aa Aa

Ivan Kostić izabran je danas za novog predsednika Srpskog pokreta Dveri, saopšteno je posle vanrednog Sabora tog pokreta.

Kostić, sadašnji odbornik u Skupštini opštine Vrbas, do sada je obavljao funkciju potpredsednika Dveri, a u Skupštine Srbije bio je poslanik u dva mandata.

Na Saboru je izabran i novi saziv Glavnog odbora Dveri.

Na Glavnom odboru, koji je usledio odmah nakon Sabora, izabrana su dva potpredsednika Dveri, kao i članovi novog Predsedništva.

Za potpredsednike su izabrani Slobodan Davidović, privrednik i odbornik u Skupštini grada Smedereva i Zoran Pavlović, profesor istorije iz Beograda.

Članovi novog Predsedništva Dveri su Aleksandar Novaković, Gordana Marinković Savović, Dragan Vesović, Sanja Vujanović, Goran Milenković, Ivana Stojanović, Dejan Filipović, Miroljub Bijelić, Slavica Karamarković, predsednik omladine Dveri Blagoje Grković, Radenko Martić, Bratislav Simović, Miodrag Preković i Boško Obradović.

Za novog predsednika Izvršnog odbora izabran je Dejan Filipović, privatni preduzetnik i odbornik u SO Velika Plana.

"Očuvanje državnog i ekonomskog suvereniteta Srbije, zaštita porodičnih vrednosti i odbrana Srbije od sprege aktuelne vlasti i multinacionalne kompanije "Rio Tinto”, koja preti da zagadi i uništi našu životnu sredinu, biće tri prioriteta u delovanju novog rukovodstva Srpskog pokreta Dveri", navodi se u saopštenju. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija