Politika

Jesu li u pravu prosvetni radnici i zašto brzi voz "Soko" više nije tako brz: Probudite se u Euronews Jutro

Komentari

Autor: Euronews Srbijaa

29/09/2024

-

21:11

Jesu li u pravu prosvetni radnici i zašto brzi voz "Soko" više nije tako brz: Probudite se u Euronews Jutro
Jesu li u pravu prosvetni radnici i zašto brzi voz "Soko" više nije tako brz: Probudite se u Euronews Jutro - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

O brojnim temama iz sveta politike, ekonomije, zdravstva, prosvete, umetnosti i sporta i sutra ćemo govoriti u emisiji Euronews Jutro. Sa Vama je od 7 sati Marija Šehić koja će sa svojim gostima razgovarati o svim aktuelnim pitanjima.

U izdanju za ponedeljak, 30. septembar, izdvajamo:

Da li poslednji slučajevi nasilja u školama pokazuju da donete mere ne daju rezultate? Jesu li u pravu prosvetni radnici kada kažu da imaju najgori položaj u javnom sektoru? Da li je najavljena obustava nastave 2. oktobra opravdana? Neka su od pitanja za gošću teme jutra ministarku prosvete Slavice Đukić Dejanović.

Naslovne strane i centralne teme iz dnevne štampe komentariše novinar lista "Politika" Marko Lakić.

Zašto brzi voz "Soko" nije više tako brz? Brojne primedbe putnika da poslednjih nedelja kasni i do 10 minuta. U Euronews jutru proveravamo šta je glavni razlog.

Lokalni izbori u Podgorici i Kotoru prvi test vladajuće stranke posle unutrašnjeg raskola. Jesu li ih birači zbog toga kaznili? Uživo smo u Crnoj Gori.

U izraelskom napadu na Bejrut ubijen još jedan lider Hezbolaha. Sumnja se da Izrael planira i kopnenu ofanzivu na Liban. Zvanični Teheran upozorava da izraelske akcije neće ostati bez odgovora. Najnovije i najaktuelnije vesti iz sveta donosi nam naša Nataša Đulić Banović.

Svetska antidoping agencija traži dve godine suspenzije za prvog tenisera sveta Janika Sinera. Može li mu eventualna kazna upropastiti karijeru koja je u velikom zamahu? O ovim i ostalim vestima iz sporta donose nam kolege iz Arena sporta.   

Komentari (0)

Srbija