Politika

Srpska lista: Najava ukidanja zabrane ulaska srpske robe na AP KiM nije Rašićevo delo

Komentari

Autor: Tanjug

26/09/2024

-

20:44

Srpska lista: Najava ukidanja zabrane ulaska srpske robe na AP KiM nije Rašićevo delo
Srpska lista: Najava ukidanja zabrane ulaska srpske robe na AP KiM nije Rašićevo delo - Copyright Tanjug/AP/Darko Vojinović, Srpska lista

veličina teksta

Aa Aa

Najava da će uskoro doći do ukidanja diskriminatorske odluke o zabrani ulaska srpske robe iz centralne Srbije na prostor AP Kosova i Metohije nije rezultat rada Nenada Rašića, nelegalanog ministra Aljbina Kurtija, saopštila je danas Srpska lista.

Dodaje se da će takva odluka, ukoliko bude doneta, biti "posledica jasnog upozorenja da će Priština biti isključena iz Berlinskog procesa, a CEFTA sporazum donositi odluke bez obzira na njihov stav".

"Da je do volje i želje Nenada Rašića Srbi bi ostali bez ičega, pa čak i bez svojih imanja, kao što je i učinio kada je glasao za protivpravno otimanje zemlje od srpskih domaćina u Leposaviću i Zubinom Potoku", navodi se u saopštenju.

Srpska lista napominje i da je "Nenad Rašić čovek čija je politika štetočinska za srpski narod i srpske interese, te je njegova poslednja izjava u stvari pokušaj da se politički profitira u predvorje parlamentarnih izbora, a ne stvarna briga o srpskom narodu".

"Želja za bolji život srpskog naroda je iščezla ulaskom u Vladu Aljbina Kurtija mimo svih pravila i bez ijednog srpskog glasa", rečeno je u saopštenju Srpske liste.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija