Politika

Vučević: Opozicija zloupotrebljava tragediju zarad jeftinih političkih poena

Komentari

Autor: Tanjug

22/09/2024

-

22:50

Vučević: Opozicija zloupotrebljava tragediju zarad jeftinih političkih poena
Predsednik Vlade Miloš Vučević - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Premijer Srbije Miloš Vučević ocenio je danas da opozicija zloupotrebljava tragediju koja se dogodila u Ušću kraj Kraljeva zarad "jeftinih političkih poenčića", a da im je meta ponovo predsednik države Aleksandar Vučić.

Vučević je na svom nalogu na mreži Iks naveo da opozicija nikako ne može da pobedi Vučića, zbog čega sa društvenih mreža i iz "tajkunskih medija" iznosi laži, pretnje i vređanja.

Vučević je tako reagovao na to što je lider opozicione stranke SRCE Zdravko Ponoš upitao da li je u slučaju te tragedije, gde su se sudarili vojno i civilno vozilo i tom prilikom je stradalo petoro ljudi, Vučić "bio vrhovni komandant".

Premijer je istakao da Ponoš, za kog kaže da "dokazano nema pojma ni o vojsci, ni o državi", bestidno i sramotno koristi za političko obračunavanje veliku tragediju jedne porodice, tugu od koje svaki normalan čovek može samo da zanemi.

"Ne čudi što Zdravko Ponoš ne razume šta je red i čast, jer ih nema, ali zato jako dobro razume kako se seku i tope tenkovi i drugo oružje i kako se uništava srpska vojska, jer za to je maher. Ovo je vreme duboke tuge, i ja ne želim ništa više o Ponošu, osim da mu javno poručim - sram Vas bilo", napisao je Vučević.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija