Politika

Gašić uputio telegrame saučešća porodicama pognulih u saobraćajnoj nesreći na putu Kraljevo-Raška

Komentari

Autor: FoNet

22/09/2024

-

12:04

Gašić uputio telegrame saučešća porodicama pognulih u saobraćajnoj nesreći na putu Kraljevo-Raška
Gašić uputio telegrame saučešća porodicama pognulih u saobraćajnoj nesreći na putu Kraljevo-Raška - Copyright Tanjug/Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je telegrame saučešća porodicama Lazović i Kutlačić čiji su članovi stradali u sudaru putničkog vozila i vozila Vojske Srbije kod mesta Ušće na putu Kraljevo-Raška.

U saučešću porodici desetara Danijela Lazovića, pripadnika Druge brigade Kopnene vojske, Gašić je naveo da ne postoje reči kojima bi opisao tugu zbog tragedije koja je odnela živote desetara Danijela Lazovića i njegovo troje dece.

Gašić je dodao da je porodica Lazović izgubila sina i unuke, Vojska Srbije časnog i odanog vojnika, a Srbija građane, ljude koji bi je gradili i radovali se životu u njoj.

On je naveo da će Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije ostati uz porodicu Lazović i pružiti svu moguću pomoć i podršku.

U telegramu saučešća upućenom porodici nastradale Dijane Kutlačić, Gašić je naveo da ga je tragedija koja je u trenu odnela Dijanu, sa još četiri druga mlada života, duboko potresla i da je taj strašni događaj u bolu i neverici ujedinio celu Srbiju. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija