Politika

Brnabić: Vučić nema bankovni račun u inostranstvu, pa ga napadaju zbog palačinki

Komentari

Autor: Tanjug

10/09/2024

-

11:16

Brnabić: Vučić nema bankovni račun u inostranstvu, pa ga napadaju zbog palačinki
Brnabić: Vučić nema bankovni račun u inostranstvu, pa ga napadaju zbog palačinki - Copyright Fonet/Aleksandar Barda

veličina teksta

Aa Aa

Predsednica Skupštine Ana Brnabić ocenila je danas, reagujući na naslovnu stranu lista Nova, da opozicija ne može da pronađe veći greh predsedniku Aleksandru Vučiću pa ga sada napadaju zato što pravi palačinke vojnicima.

"Šta deus ex machina opozicije, glavni šef lično, najveći među tajkunima, Dragan Šolak, kaže da je najveći greh predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića ? To što pravi plačinke vojnicima, a uštipke deci! Sram bilo Aleksandra Vučića! Ua Vučić! Ej, palačinke!!!", napisala je Brnabić na mreži Iks.

Ona je navela da predsedniku ne mogu da nađu bankovne račune u inostranstvu i da mu je to "greh".

"Šta niste mogli da mu nađete neki bankovni račun u inostranstvu, neke nekretnine, firme na ofšor destinacijama? Nema. A kako bi voleli da ima... Onda bi bio kao i vi, i onda bi morao da vam dozvoli da se dalje bogatite na grbači Srbije i svih naših građana. Ali nema.... I to mu je greh....", dodala je Brnabić.

Ona je postavila i fotografiju naslovne stranice lista Nova na kojoj je objavljen tekst pod nazivom "Palačinka rijaliti" uz fotografiju predsednika kako sprema palačinke vojnicima tokom posete Podrinju.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija