Društvo

Analiza samita Brdo-Brioni, "cake" za lakše zaposlenje i gostovanje Parnog valjka: Probudite se uz Euronews Jutro

Komentari

Autor: Euronews Srbija

08/10/2024

-

21:48

Analiza samita Brdo-Brioni, "cake" za lakše zaposlenje i gostovanje Parnog valjka: Probudite se uz Euronews Jutro
Analiza samita Brdo-Brioni, "cake" za lakše zaposlenje i gostovanje Parnog valjka: Probudite se uz Euronews Jutro - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

O brojnim temama iz sveta politike, ekonomije, zdravstva, prosvete, umetnosti i sporta i sutra ćemo govoriti u emisiji Euronews Jutro. Sa Vama je od 7 sati Marija Šehić koja će sa svojim gostima razgovarati o svim aktuelnim pitanjima.

U izdanju za sredu, 9. oktobar, izdvajamo:

Završen je samit Brdo-Brioni procesa. Domaćin Samita, predsednik Crne Gore Jakov Milatović poručio je liderima Zapadnog Balkana da je skup u Tivtu prilika za unapređenje dobrosusedskih odnosa i regionalne saradnje. Hoće li zaista doći do bliže saradnje zemalja Zapadnog Balkana sa zemljama članicama EU, hoće li biti konkretnih odluka Samita, i kakva će biti evropska budućnost zemalja učesnica o tome govorimo u Temi jutra.

Štampu prelistava izvršni direktor Centra za slobodne izbore i demokratiju Bojan Klačar.

Kako do prvog posla? Kako se predstaviti na razgovoru za posao? Koje su to "cake" na koje pažnju obraćaju direktori ljudskih resursa, i možemo li se ikada dobro "spremiti" za razgovor za posao? O tome će biti reči u nastavku Euronews Jutra

Ona se zove Nina, a na njenom instagram profilu, kako i u opisu stoji da putuje i priča neke drugačije priče. Kako od svog instagram profila napraviti putopisni album, reći će nam novinarka Nina Gavrilović.

Jedan od najvećih rok bendova na ovim prostorima, Parni valjak, sa mladim pevačem Igorom Drvenkarom, nastupiće 9. novembra u MTS Dvorani, a pre toga dolaze u studio Euronews Jutra.

Komentari (0)

Srbija