Društvo

Vodimo vas u obilazak nove glavne BAS, a bavićemo se i BITEF-om: Probudite se uz Euronews Jutro

Komentari

Autor: Euronews Srbija

25/09/2024

-

21:39

Vodimo vas u obilazak nove glavne BAS, a bavićemo se i BITEF-om: Probudite se uz Euronews Jutro
Vodimo vas u obilazak nove glavne BAS, a bavićemo se i BITEF-om: Probudite se uz Euronews Jutro - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

O brojnim temama iz sveta politike, ekonomije, zdravstva, prosvete, umetnosti i sporta i sutra ćemo govoriti u emisiji Euronews Jutro. Sa Vama je od 7 sati Marija Šehić koja će sa svojim gostima razgovarati o svim aktuelnim pitanjima.

U izdanju za četvrtak, 26. septembar, izdvajamo:
 
Od ponedeljka katanac na vratima. Beogradski Pride info centar do kraja nedelje prestaje sa radom. Razlog - nedostatak finansijske i institucionalne podrške. Gosti teme jutra su Matija Stefanović iz Pride info centra i Goran Miletić, direktor Beograd prajda.

Naslovne strane i najvažnije vesti iz dnevne štampe komentariše novinarka Ljiljana Smajlović.

Ekipa Euronews jutra, ekskluzivno, vodi vas u obilazak nove glavne beogradske autobuske stanice. Sve što treba da znate o njenom funkcionisanju od nedelje, saznaćete u našem programu. 

Počeo 58. BITEF. Festival otvorio jedan od najznačajnijih savremenih pozorišnih reditelja Milo Rau. Šta nas očekuje na festivalu do 4. oktobra, pitamo dramaturškinju koselektorku BITEF-a Tijanu Grumić.

Da li ste spremni da posumnjate u stvarnost i da ne verujete sopstvenim očima? Magične i neviđene trikove do sad, u Beograd donose petorica majstora iluzije. Jedan od njih Ho Džin Jo je i gost Euronews jutra. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija