Društvo

Probudite se uz Euronews Jutro: Podizanje optužnice za ubistvo Danke Ilić, rast gejming industrije i druge aktuelne teme

Komentari

Autor: Euronews Srbija

24/09/2024

-

21:52

Probudite se uz Euronews Jutro: Podizanje optužnice za ubistvo Danke Ilić, rast gejming industrije i druge aktuelne teme
Probudite se uz Euronews Jutro: Podizanje optužnice za ubistvo Danke Ilić, rast gejming industrije i druge aktuelne teme - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

O brojnim temama iz sveta politike, ekonomije, zdravstva, prosvete, umetnosti i sporta i sutra ćemo govoriti u emisiji Euronews Jutro. Sa Vama je od 7 sati Marija Šehić koja će sa svojim gostima razgovarati o svim aktuelnim pitanjima.

U izdanju za sredu, 25. septembar, izdvajamo:

Podignuta optužnica za ubistvo Danke Ilić. Tužilaštvo traži doživotni zatvor za počinioce. O tome u temi jutra sa Igorom Jurićem iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu i advokatom Stefanom Ćordom. 

Naslovne strane i najvažnije vesti iz dnevne štampe komentariše novinar Zoran Panović. 

Koncert čarobne muzike iz kultnih Diznijevih crtanih filmova biće održan 29. septembra u MTS dvorani. Tim povodom naš gost biće jedan od izvođača Dušan Svilar.  

Ona je mlada i ambiciozna devojka koja želi da se bori protiv trgovine ljudima. Ali, pre toga, cilj joj je da postane Miss Univerzum. Ekskluzivno za Euronews Jutro govori ovogodišnja Miss Irske, inače naše gore list Sofija Labus. 

Iako mlada, za svega nekoliko godina uspela je da se pozicionira kao jedna od najperspektivnijih grana IT-ja. Gejming industrija konstantno beleži rast, sa sve više novih radnih mesta. Koliko srpska gejming industrija ide u korak sa svetskom i kako se pozicioniraju video igre iz Srbije, saznaćete u Euronews Jutru.

Komentari (0)

Srbija