Društvo

Članovi Odbora za odbranu i unutrašnje poslove razmotrili informacije o radu MUP-a

Komentari

Autor: Tanjug

06/09/2024

-

17:45

Članovi Odbora za odbranu i unutrašnje poslove razmotrili informacije o radu MUP-a
Članovi Odbora za odbranu i unutrašnje poslove razmotrili informacije o radu MUP-a - Copyright Tanjug Video

veličina teksta

Aa Aa

Članovi Odbora za odbranu i unutrašnje poslove razmotrili su na današnjoj sednici informacije o radu Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i stanju bezbednosti u Srbiji od januara 2023. godine do juna ove godine, a nakon rasprave Odbor je prihvatio navedene informacije.

Kako je saopšteno sa sajtu Skupštine, na sednici su razmotrene informacije o radu MUP-a u periodu od januara do marta, aprila do juna, jula do septembra i oktobra do decembra 2023. godine, kao i za period od januara do marta i od aprila do juna 2024. godine.

Informacije je obrazložio potrpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Nakon rasprave, Odbor je prihvatio navedene informacije o radu.

Tanjug Video

 

U nastavku sednice, razmotreni su izveštaji o stanju bezbednosti u Srbiji u 2023. godini i u periodu od januara do juna 2024. godine, koje je takođe obrazložio Dačić.

Nakon rasprave, Odbor je prihvatio izveštaje o stanju bezbednosti u Republici Srbiji. Sednici je predsedavao predsednik Odbora Milovan Drecun, a prisustvovali su i članovi i zamenici članova Odbora Dušan Bajatović, Biljana Ilić-Stošić, Tomislav Janković, Miroslav Aleksić, Aleksandar Pavić, Marija Jevđić, Zdravko Ponoš, Bogdan Radovanović, Zoran Dragišić, Milica Nikolić, Darko Jovanović, Đorđo Đorđić, Dragan Marković i Miloš Gnjidić.

Komentari (0)

Srbija