Društvo

Šapić na otvaranju vrtića u Bariču: Grad će raditi na tome da više ne bude listi čekanja u Obrenovcu

Komentari

Autor: Tanjug

27/05/2024

-

13:25

Šapić na otvaranju vrtića u Bariču: Grad će raditi na tome da više ne bude listi čekanja u Obrenovcu
Šapić na otvaranju vrtića u Bariču: Grad će raditi na tome da više ne bude listi čekanja u Obrenovcu - Copyright Beoinfo

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obišao je danas novoizgrađeni vrtić "Kolibri" u Bariču i poručio da će grad raditi na tome da ne bude listi čekanja za vrtiće u obrenovačkoj opštini.

"Jedan je od najvećih u gradu. Može da primi više od 200 dece. U Bariču nemamo problema sa listom čekanja. Potrudićemo se, što se tiče celog Obrenovca, da je nemamo nigde", rekao je Šapić.

Dodao je da mu je gradski menadžer Miroslav Čučković rekao da skoro da više nema lista čekanja za vrtiće u Obrenovcu.

Podsetio je da je po stupanju na funkciju gradonačelnika rekao da će posvetiti pažnju svim delovima Beograda podjednako i ocenio da će, ukoliko se nastavi ovim tempom izgradnje saobraćajne infrastrukture, rubne beogradske opštine poput Obrenovca biti privlačnije za život. Naveo je i da će obići novu zgradu MZ Barič u izgradnji, koja ima 1.000 kvadrata.

Ocenio je da će Obrenovac privući više investicija i zbog blizine mestu na kome se gradi kompleks za Ekspo 2027.

Građanima se obratio i predsednik opštine Obrenovac Miloš Stanojević. Događaju su prisustvovali i gradski menadžer i bivši predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković i gradska sekretarka za obrazovanje Aleksandra Čamagić.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija