Aktuelno

Učenik osmog razreda oštrim predmetom ranio devojčicu u osnovnoj školi u Subotici

Komentari

Autor: RTS, Tanjug

18/10/2024

-

17:18

Učenik osmog razreda oštrim predmetom ranio devojčicu u osnovnoj školi u Subotici
Učenik osmog razreda oštrim predmetom ranio devojčicu u osnovnoj školi u Subotici - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Devojčica koja je u subotičkoj OŠ "Sečenji Ištvan" zadobila posekotine, najverovatnije oštrim predmetom, sada je u stabilnom stanju i otpuštena je na dalje kućno lečenje, saopštila je Opšta bolnica Subotica. Učenik osmog razreda u Subotici, tokom popodnevnog časa, povredio je nožem učenicu istog razreda, potvrđeno je ranije za RTS u Policijskoj upravi u tom gradu.

Po nezvaničnim informacija, devojčica je primljena u bolnicu sa dve ubodne rane na ruci i jednom na nozi, koje su joj nanete nožem.

Uviđaj su izvršili pripadnici MUP-a i tužilaštva, a predmet će dalje biti predat sudiji za maloletnike. Maloletnik, učenik osmog razreda, uhapšen je i biće priveden na saslušanje kod sudije za maloletnike Višeg suda u Subotici, naveo je RTS.

U OŠ "Sečenji Ištvan" dogodilo se danas oko 13.15 sati vršnjačko nasilje u kojem su po nezvaničnim informacija učestvovala dva učenika, gde je osmak oštrim predmetom povredio svoju vršnjakinju.

Slučaj je u poslepodnevnim časovima prijavljen školskom policajcu nakon čega je devojčica po rečima nadležnih iz OB Subotica zbrinuta u toj zdravstvenoj ustanovi sa telesnim povredama.

Nadležni iz škole se još nisu zvanično oglasili o konkretnom slučaju, ali ovo nije prvi slučaj vršnjačkog nasilja u toj školi. Pre više meseci protiv četrnaestogodišnjeg učenika subotičke osnovne škole "Sečenji Ištvan" podneta je krivična prijava u Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinio delo ugrožavanje sigurnosti zbog pretnji smrću nastavnici hemije i drugim učenicima.

Komentari (0)

Srbija