Aktuelno

Putevi Srbije: Izmene u režimu saobraćaja na auto-putu zbog rehabilitacije kolovoza na rampama petlje Aerodrom

Komentari

Autor: Euronews Srbija

28/08/2024

-

09:51

Putevi Srbije: Izmene u režimu saobraćaja na auto-putu zbog rehabilitacije kolovoza na rampama petlje Aerodrom
Putevi Srbije: Izmene u režimu saobraćaja na auto-putu zbog rehabilitacije kolovoza na rampama petlje Aerodrom - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

JP "Putevi Srbije" obaveštava javnost da će se na deonici državnog puta I M reda M 11, petlja Aerodrom – petlja Beograd, u periodu od 31.08. do 14.09. ove godine izvoditi radovi na rehabilitaciji kolovoza na rampama petlje Aerodrom u tri faze.

Prva faza će se odvijati u periodu od 31.08. (u popodnevnim satima) do 05.09. (normalizacija saobraćaja u popodnevnim satima).

U toku prve faze izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvoreno isključenje iz smera Beograda - centar ka Aerodromu; uključenje iz smera Aerodroma ka Šidu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici, a ostale rampe petlje funkcionišu u redovnom režimu saobraćaja.

Javno preduzeće Putevi Srbije

 

U toku prve faze saobraćaj će se odvijati na sledeći način:

Vozila iz smera Beograda - centar ka Aerodromu se preusmeravaju na petlju Beograd gde se okreću (koriste isključenje ka Čačku, a potom za Beograd – centar) i vraćaju nazad na isključenje ka Aerodromu iz smera Šida (ka Beogradu).

Vozila iz smera Aerodroma ka Šidu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici vode se ka Beogradu - centar do ukrštaja "Ikarbus" gde se okreću i vraćaju na pravac ka Šidu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.

JP "Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Javnost će blagovremeno biti obaveštena o eventualnim izmenama u dinamičkom planu realizacije planiranih radova u zavisnosti od vremenskih uslova.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija