Aktuelno

MUP: Potraga za Fatonom Hajrizijem, osumnjičenim za ubistvo i ranjavanje policajaca

Komentari

Autor: Euronews Srbija

19/07/2024

-

11:39

MUP: Potraga za Fatonom Hajrizijem, osumnjičenim za ubistvo i ranjavanje policajaca
MUP: Potraga za Fatonom Hajrizijem, osumnjičenim za ubistvo i ranjavanje policajaca - Copyright MUP Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za Fatonom Hajrizijem koji se sumnjiči da je preksinoć u Lipničkom Šoru usmrtio policijskog službenika Nikolu Krsmanovića i ranio policajca Vjekoslava Ilića, navodi se u saopštenju MUP-a.

Iz policije pozivaju građane da ukoliko primete lice sa fotografije ili imaju saznanja o njegovom kretanju odmah obaveste policiju na broj 192 ili da se obrate najbližoj policijskoj stanici.

Privatna arhiva

 

U Loznici će sutra biti dan žalosti, a ubijeni policajac biće sahranjen istog dana na seoskom groblju u Jarebicima, njegovom rodnom selu kod Loznice.

Podstimo, do pucnjave je došlo kada su policajci, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registracija. Pretražuju se i leva i desna obala Drine, a u potragu su uključeni helikopteri i dronovi. 

Prinstscreen YouTube/KTV - Kohavision

 

Kako navodi RTS, pretražuju se i leva i desna obala Drine, pošto se veruje da je napadač krenuo ka reci. U potragu su uključeni helikopteri i dronovi.

Ovim povodom se juče oglasio i minitar Dačić kji je  rekao da je reč o terorističkom napadu pa slučaj preuzima Tužilaštvo za organizovnai kriminal, jer je reč o napadu na policajca na dužnosti. Detaljnije o slučaju čitajte u posebnoj vesti.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija