Ostali sportovi

Partizan deklasirao Zvezdu u rukometnom "večitom derbiju"

Komentari

Autor: Euronews

22/09/2024

-

20:07

Partizan deklasirao Zvezdu u rukometnom "večitom derbiju"
Partizan deklasirao Zvezdu u rukometnom "večitom derbiju" - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Rukometaši Partizana savladali su u utakmici drugog kola prvenstva Srbije Crvenu zvezdu rezultatom 29:19 (15:9).

Zvezda je počela bolje i povela sa 4:3, zahvaljujući Viktoru Matičiću koji je realizovao dva sedmerca. Pritom je dva minuta isključenja zaradio pivot crno-belih Ivan Mićić.

Međutim, brzo su crno-beli uspostavili ritam – sigurniji su bili u napadu, lakše su prilazili golu, dok je odlično branio Haidarirad. Već na poluvremenu je  Partizan imao zavidnu prednost, pošto je posle prodora Kotara bilo 15:9.

Pokušavala je Zvezda da se vrati u nastavku, međutim, nisu crveno-beli imali prava rešanja u napadu. Odlično se branila ekipa Đorđa Ćirkovića, brzo je odrađivala tranziciju i došla je do ubedljive pobede.

Fantastična atmosfera na tribinama, uz oko 2.300 navijača, doprla je do terena i motivisala domaće igrače da zadrže visok nivo igre tokom celog meča.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Nikola Crnoglavac sa osam golova, a pratili su ga Marko Vasić sa pet, dok su Mladen Šotić, Miha Kotar, Ivan Mićić i Lazar Anđelković postigli po tri.

Kod Crvene zvezde je Veljko Davidović postigao četiri gola, a po tri su dali Ivan Horvat, Dušan Andrejević i Viktor Matičić.

Komentari (0)

Sport