Košarka

Svetislav Pešić ostaje selektor Srbije! Sutra potpisivanje ugovora

Komentari

Autor: Euronews

19/10/2024

-

14:59

Svetislav Pešić ostaje selektor Srbije! Sutra potpisivanje ugovora
Svetislav Pešić - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Dogovor je postignut, Svetislav Pešić definitivno ostaje selektor košarkaške reprezentacije Srbije! A, sutra će biti svečano biti potpisan nastavak saradnje između jednog od najboljih trenera današnjice i Košarkaškog saveza Srbije, predvođenog novim predsednikom Nebojšom Čovićem. 

U danas poslatoj pozivnici sportskim redakcijama za sutrašnju konferenciju za medije, u beogradskom hotelu "Krovn plaza", nije naveden razlog okupljanja, nema ni imena ljudi koji će se ispred KSS-a obratiti "sedmoj sili", ali opšte je uverenje da će Kari i Čović stati pred kamermane, novinare i fotoreportere da bi razmenili potpise na novom ugovoru.

Prema njegovom slovu, osvajač srebrne medalje na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu i bronze na Olimpijskim igrama, ovog leta, trebalo bi da ostane šef Nikole Jokića, Bogdana Bogdanovića i ekipe do 2026. godine.

Pošto u međuvremenu, svi se nadamo, ostavi svoj pečat i na Evropskom prvenstvu u Finskoj, Poljskoj, Letoniji i Kipru. Pod uslovom da se "orlovi" tamo plasiraju. 

U ovom trenutku, naš tim ima skor 2-0 u Grupi G kvalifikacija posle isto toliko mečeva, a predstojeće će odigrati 21. i 24. novembra protiv Danske. Najpre u gostima, a onda u Srbiji. 

Komentari (0)

Sport