Košarka

Džoel Embid o duelu sa Jokićem na OI: Briga me za njega

Komentari

Autor: Euronews

09/07/2024

-

09:09

Džoel Embid o duelu sa Jokićem na OI: Briga me za njega
Džoel Embid - Copyright Tanjug/AP Photo/Steve Marcus

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaška reprezentacije Srbije će prvi meč na Olimpijskim igrama odigrati 28. jula protiv Sjedinjenih Američkih Država, a mnogi mediji tu utakmicu gledaju kao duel dva osvajača MVP nagrade u prethodnim sezonama - Nikole Jokića i Džoela Embida.

Iako mnogi navijači željno isčekuju duel centara Denver Nagetsa i Filadelfija Seventisiksersa, sigurno je da barem jedan od njih trenutno nije fokusiran na to.

Novinari su upitali Embida o duelu njega i Jokića, a novopečeni centar reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država nije previše zainteresovan za tu utakmicu.

"Nije me briga za Jokića. Znate, igram za svoj nacionalni tim. Fokusiramo se na sebe i trudimo se da svi budemo na istom nivou. Kada dođemo do toga, onda ćemo znati na šta treba da prebacimo fokus. Trenutno je samo bitno da nađemo načine da budemo bolji svakog dana ", objasnio je Embid.

Reprezenetacije SAD-a je do sada odigrala jednu prijateljsku utakmicu i to protiv B tima. Ekipa Stiva Kera je slavila 74:73.

Sjedinjene Američke Države naredni prijateljski meč igraju 10. jula protiv Kanada, a nakon toga putuju u Abu Dabi gde će odmeriti snage sa Srbijom i Australijom.

Komentari (0)

Sport