Košarka

Sudbina Šengelije u Bolonji neizvesna: Zvezda predstavila Gruzijcu drugu ponudu

Komentari

Autor: Euronews

21/06/2024

-

10:10

Sudbina Šengelije u Bolonji neizvesna: Zvezda predstavila Gruzijcu drugu ponudu
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Kao i prošle sezone, ime Tornika Šengelije sve se više povezuje sa Crvenom zvezdom, a prema navodima grčkih medija, krilni centar Virtusa, ovog leta zaista bi mogao da zaigra na Malom Kalemegdanu.

Zbog finansijskih problema tima iz Bolonje, Virtus navodno nije u mogućnosti da nastavi saradnju sa Šengelijom, a kako je naveo izvršni direktor italijanskog kluba, Luka Baraldi, trenutno se traže sredstva.

"Šengelija je pod ugovorom, ali postoji i mogućnost izlaska iz njega. Tražimo sredstva kojima bismo ispunili finansijske uslove za nastavak saradnje", rekao je Baraldi i tako najavio da bi krilni centar mogao da napusti tim.

Na njegu izjavu nadovezao se grčki novinar Hristos Harpidis, koji je preneo da je Zvezda nakon tiga predstavila drugu ponudu Šengeliji i da je reč o dvogodišnjem ugovoru.

Za sada nije poznate finanijske tačke ugovora, ali će bez sumnje, crveno-beli morati da odreše kesu, pošto je u trci za momka koji je beležio vrlo dobrih 14.5 poena i pet skokova prošle sezone, takođe Real Madrid i Baskonija.

Komentari (0)

Sport