Košarka

Svetislav Pešić: Jokić? Na spisku je!

Komentari

Autor: Euronews

09/06/2024

-

14:51

Svetislav Pešić: Jokić? Na spisku je!
Nikola Jokić i Svetislav Pešić - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Niko još uvek nema precizan odgovor na pitanje da li će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama u Partizu ili ne, pa čak ni selektor Svetislav Pešić.

Na ovu temu upravo je i govorio iskusni stručnjak, mada nije imao javnosti nešto novo da saopšti, iako je ostalo još malo vremena do početka Olimpijskih igara u Parizu.

"Više mi ne smeta to što me svi samo pitaju za Nikolu Jokića. Sad kažem zovite ga pa ga pitajte. Što se tiče Nikole Jokića, meni jedino smeta što ne pitaju za ostale", rekao je Svetislav Pešić, selektor Srbije. 

Od 26. jula do 11. avgusta košarkaše Srbije očekuje olimpijski turnir u Lilu i Parizu, a aktuelni vicešampioni sveta u grupi će igrati sa SAD, Južnim Sudanom i ekipom koja će vizu izboriti na kvalifikacionom olimpijskom turniru u julu.

"Još uvek se sva takmičenja u Evropi nisu završila, neki od naših kandidata su još zauzeti. Najvažnije je da budu zdravi, jer ako budu, onda svi kandidati na spisku će se odazvati. Olimpijske igre su poseban izazov za svakog sportistu i sigurno je da će se svi pozvani igrači odazvati pozivu", rekao je Pešić.

Na konkretno pitanje da li dolazi Nikola Jokić imao je kratak odgovor.

"Na spisku je, to sam već rekao", poručio je Pešić.

Komentari (0)

Sport