Fudbal

UEFA Liga šampiona: Milojević odlučio da napadne Monako, promena i na golu

Komentari

Autor: Euronews

22/10/2024

-

09:42

UEFA Liga šampiona: Milojević odlučio da napadne Monako, promena i na golu
UEFA Liga šampiona: Milojević odlučio da napadne Monako, promena i na golu - Copyright Tanjug/(AP Photo/Luca Bruno)

veličina teksta

Aa Aa

Pred Crvenom zvezdom je veliki izazov u Monaku. "Kneževi" su pre dve godine dva puta bili bolji od crveno-belih u grupnoj fazi Lige Evrope, ali današnji meč ima daleko veću važnost. 

Pokušaće izabranici Vladana Milojevića da dođu do prva tri boda u ovogodišnjoj Ligi šampiona, iako u večerašnji meč (18.45 TV Arena 1 Premium) ulaze znato oslabljeni. 

Jasno je da je bez Glazera, Ivanića, Drkušića, Mimovića, posao znatno teži, ali u klubu iz Ljutice Bogdana uporno ponavljaju: "nema predaje".

Ono što je izvesno Glazera će na golu zamenti Ilić, dok bi ispred njega trebalo da budu Seol, Điga, Spajić i Rodić, Kao dva zadnja vezna tu su Krunić i Elšnik. Trojka iza Šerifa Endijaea, biće Silas, Maksimović i  Olajinka. 

Ovo je realna opcija za Milojevića, ali bi šef struke crveno-belih ponovo mogao da napravi iznenađenje.    

"Monako ove sezone igra jako dobar fudbal i po mom mišljenju su blizu Pari sen Žermena, verovatno će tu i Marsej da se uključi u borbu za titulu. Dolaskom gospodina Adija Hitera je promenjen DNK ekipe, igra se brzo, agresivno, dosta trčanja, direktne i brze završnice. Statistika će da pokaže da prave veliki broj šansi. Imaju dosta samopouzdanja. Tačno je da imamo dosta problema, ali to je tako od početka. Nije samo do povreda, već moramo konstantno da menjamo, od formacija do igrača. Nedostaju igrači koji imaju veliki uticaj na našu igru. Mi smo u Ligi šampiona, borićemo se, daćemo sve od sebe, pa ćemo da vidimo kako ćemo da završimo utakmicu", rekao je Vladan Milojević.

Crvena zvezda je u prva dva kola kažnjena zbog individualnih grešaka, a upravo je o tome govorio i šef struke crveno-belih.

"To je tačno, pravili smo dosta individualnih grešaka. Sigurno ćemo sutra da imamo mnogo takvih situacija. Nekom se to svidelo ili ne, naši igrači ne mogu da ih prave u našoj ligi jer je mnogo slabija nego Liga šampiona. Nespojivo je naše prvenstvo i Liga šampiona. Moramo da budemo mnogo mudriji, da smanjimo greške. U svakom slučaju, niko nije želeo da napravi grešku. Kada ponavljate nešto konstantno, nadam se da nećemo da ponovimo to sutra. Igramo protiv dinamičnog i snažnog protivnika, igra jak presing, francuska ekipa sa nemačkim stilom. Biće teško, grešaka će biti, ali moramo da ih smanjimo na minimum", zaključio je Milojević.

Komentari (0)

Sport