Fudbal

Osećam se kao dečak i uživam: Mesiju se još ne napuštaju reprezentacija i fudbal

Komentari

Autor: Euronews

16/10/2024

-

13:45

Osećam se kao dečak i uživam: Mesiju se još ne napuštaju reprezentacija i fudbal
Osećam se kao dečak i uživam: Mesiju se još ne napuštaju reprezentacija i fudbal - Copyright Tanjug/AP Photo/Gustavo Garello

veličina teksta

Aa Aa

Ne prestaje Mesi da iznova i iznova očarava svet. Ponovo je to učinio protv Bolivije sa tri gola i dve asistencije, za potpuno ludilo na tribinama i ubedljivu pobedu od 6:0 u kvalifikacijama za Mondijal

Posle utakmice kapiten reprezentacije Argentine sijao je od sreće, a posebno mu znači podrška domaće publke.   

„Lep je osećaj kada doživite naklonost svog naroda. Ganulo me je kada su skandirali moje ime", rekao je Lionel Mesi. 

Novinare u Argentini zanimalo je i da li Mesi razmišlja o eventualnoj penziji. „Nikakve datume ili granice nisam postavio kada je u pitanju moja budućnost. Samo želim da uživam na terenu. Sada mi je lepše nego ikad da budem u Argentini, da osetim ljubav naroda, jer znam da bi ovo mogli da budu neki od mojih poslednjih mečeva“. Ne krije Mesi da mu upravo sve to što se deševa u domovini kad izađe na teren, daje motiv da i dalje predvodi Argentinu. „Sve me ovo nosi. Uživam u sreći što sam ovde. Bez obzira na godine, kada dođem ovde ponovo se osećam kao dečak, jer mi godi ovaj tim“, poručio je Mesi.

Novinare u Argentini zanimalo je i da li Mesi razmišlja o eventualnoj penziji. 

„Nikakve datume ili granice nisam postavio kada je u pitanju moja budućnost. Samo želim da uživam na terenu. Sada mi je lepše nego ikad da budem u Argentini, da osetim ljubav naroda, jer znam da bi ovo mogli da budu neki od mojih poslednjih mečeva“.

Ne krije Mesi da mu upravo sve to što se deševa u domovini kad izađe na teren, daje motiv da i dalje predvodi Argentinu.

„Sve me ovo nosi. Uživam u sreći što sam ovde. Bez obzira na godine, kada dođem ovde ponovo se osećam kao dečak, jer mi godi ovaj tim“, poručio je Mesi.

Komentari (0)

Sport