Fudbal

Milojević žali: Jeftine greške i golovi, Maksimović je odigrao fenomenalno

Komentari

Autor: Euronews

01/10/2024

-

23:39

Milojević žali: Jeftine greške i golovi, Maksimović je odigrao fenomenalno
Milojević žali: Jeftine greške i golovi, Maksimović je odigrao fenomenalno - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde bio je razočaran posle utakmice sa Interom. Logično! Imao je njegov tim igru u prvom delu meča, a onda je sve "prosuo" u nastavku utakmice. 

"Hteli smo da izađemo u novom sistemu. Dosta dobro smo to odradili, ali ova utakmica je izgubljena našim greškama. Teško mi pada. Ne poraz kao poraz, već što primamo naivne, jeftine golove. I to se dešava najiskusnijim igračima. Kada je neko mlad i izgubi loptu to nije problem, ali kod iskusnih ...  Moramo da smanjimo greške. U fudbalu ako trebate da primite golove, onda rival treba da se namuči. A, mi smo jeftino primili golove. Inter nam je lako", rekao je Milojević. 

Šta zamerate igračima?

"Rekao sam jeftine greške. Tamo gde je Inter bio najjači tu smo ih nadigrali, a opet su nam lako davali golove. Okrećemo se sledećoj utakmici". 

Kako kometarišete igru Maksimovića?

"Odigrao je fenomenalnu utakmicu .Mi ga odavno pratimo. Dete koje ima blistavu budućnost. Bez obzira na svju mladost kreirao je šanse, pomagao. Odigrao je fenomenalnu utakmicu, samo da nastavi da radi, sve će biti kako trebe. Zvezda je dobila u njemu bisera", zaključio je Milojević. 

Komentari (0)

Sport