Fudbal

Milojević posle Železničara: Žao mi je što Glazer neće biti u Italiji

Komentari

Autor: Euronews.rs

27/09/2024

-

22:12

Milojević posle Železničara: Žao mi je što Glazer neće biti u Italiji
Milojević posle Železničara: Žao mi je što Glazer neće biti u Italiji - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je večeras da je zadovoljan kako su igrači odigrali utakmicu protiv Železničara iz Pančeva.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras Železničar rezultatom 2:1, u meču 10. kola Superlige Srbije.

"Dominirali smo 90 minuta. Postigli smo golove, imali smo dosta šansi, ali moramo bolje da završavamo akcije i da šutiramo na gol. Zadovoljan sam igrom, imali smo dosta fudbalera nakon dužeg vremena", rekao je Milojević, prenosi klupski sajt.

On je poručio da se nada da povreda golmana Crvene zvezde Omrija Glazera nije strašna.

"Moraju da uđu u ritam, imamo sada i povredu Glazera, nadam se da nije ništa strašno, ali se iskreno plašim. Primili smo gol iz neke naše 'gluposti', ali smo dominarili tokom cele utakmice. Železničar se branio, oni su dobra ekipa. Znali smo šta možemo da očekujemo od Popovića, koji je imao nekoliko dobrih odbrana", izjavio je Milojević.

Trener Crvene zvezde je pohvalio navijače i rekao da mu je žao što neće biti u Italiji na utakmici protiv Intera u drugom kolu Lige šampiona.

"Žao mi je što neće biti sa nama u Italiji, ali šta da se radi. Oni su generalno naš najbolji i dodatni igrač. Mi smo u Italiji, a oni ovde, ali mi ćemo znati da su oni uvek sa nama", konstatovao je Milojević.

Komentari (0)

Sport