Fudbal

Rodri pokidao ukršteni ligament, čeka se potvrda iz Madrida

Komentari

Autor: Euronews

23/09/2024

-

17:11

Rodri pokidao ukršteni ligament, čeka se potvrda iz Madrida
Rodri pokidao ukršteni ligament, čeka se potvrda iz Madrida - Copyright Tanjug/(Martin Rickett/PA via AP)

veličina teksta

Aa Aa

Predznaci govore da je za Rodrija, sjajnog veznog igrača Mančester sitija i selekcije Španije sezona po svemu sudeći - završena. Naime, kako prenosi "Marka", pregledi u Mančesteru ukazali su na kidanje ukrštenog ligamenta desnog kola, pa je igrač otputovao u Madrid na dodatne preglede i konačnu dijagnozu.

Rodri se povredio u 16. minutu derbija sa Arsenalom kada je bio u duelu sa Tomasom Partijem. Posle pada je osetio užasan bol i već poi njegovom izrazu lica videlo se da se radi o mogućoj teškoj povredi. Ako se u Madridu potvrde analize iz Mančestera, za Rodrija je sezona završena jer ga čeka od šest do osam meseci odsustva.

 

 

Kapiten Španije na UEFA EURO 2024. godine povredio se u finalu protiv Engleske, oporavljao se tokom pauze i s početka sezone, pa mu je duel protov Arsenala bio tek drugi u Premijer ligi ove sezone, a treći jer je igrao protiv Švajcarske u UEFA Ligi nacija, jer je bio suspendovan za duel u Beogradu protiv Srbije.

Mančester siti će biti ozbiljno uzdrman ako ostane bez jednog od glavnih igrača na sredini terena, a i Španija će protiv Srbije morati da ponovo igra bez njega u UEFA Ligi nacija.

Komentari (0)

Sport