Fudbal

uživo Partizan - Crvena zvezda 0:4: Šerif Endijaj dominira u Humskoj

Komentari

Autor: Euronews

23/09/2024

-

20:32

Partizan - Crvena zvezda 0:4: Šerif Endijaj dominira u Humskoj
Partizan - Crvena zvezda 0:4: Šerif Endijaj dominira u Humskoj - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

(UŽIVO) Partizan - Crvena zvezda 0:4

Drugo poluvreme

65. minut: GOOOL! vodi Zvezda 0:4, strelac Šerif Endijaj. Het-trik napadača Zvezde, odličan centaršut Pruceva sa desne strane.

55. minut: GOOOL! Vodi Zvezda 0:3, strelac Šerif Endijaj. Elšnik je uradio sjajn posao, dodao do Endijaja koji je pogodio kroz noge golmanu.

52. minut: Partizan je izgubio loptu na centru, Ivanić je uposlio Silasa koji je bio na pet metara od Jovanovića, ali je došlo do klizanja, u nastavku akcije je Jovanović odbranio udarac Maksimovića.

50. minut: izmenjena slika na derbiju, Partizan napada, Zvezda je u defanzivnom bloku, što je očekivano jer ima prednost.

Počelo je drugo poluvreme, Partizan je izvršio dve izmene, na terenu su Antić i Goh, a izašli su Natho i Jurčević.

Prvo poluvreme

Kraj prvog dela Zvezda vodi 0:2.

45+3: GOOOL! Vodi Zvezda 0:2, strelac Silac. Maksimović je asistirao Silasu koji je pogodio sam ugao.

45. minut: još tri minuta nadoknade

43. minut: Glazer zaustavio Filipovića. Natho je poslao loptu iza leđa odbrane Zvezde, desni bek je uspeo da je stigne ali je golman Zvezde intervesnisao, a posle pokušaja Zubairua izbacio loptu u korner.

38. minut: Natho pored gola. Veoma dobar udarac isksunog veznog igrača Partizana sa 18 metara, za malo pored gola.

35. minut: Neverovatna dekocentracija Olajinke. Bio je sam na pet metara od gola Jovanovića i nije ni dodao, a ni šutirao.

32. minut: prečka Jurčevića. Sreća uz goste, levi bek Partizana je pogodio prečku.

28. minut: Prvi šut Partizana, Zahid je bio u veoma dobroj poziciji ali sa 15 metara je šutirao pravo u Glazera.

25. minut: GOOOL! Vodi Zvezda 0:1, strelac Šerif Endijaj iz penala.

20. minut: Penal za Zvezdu. Elšnik je pokušao da centrira, Kovač je na zemlji igrao rukom i sudija Simović je išao u VAR sobu i dosudio penal.

18. minut: Zvezda kontroliše loptu i meč u jednoj sporoj utakmici, bez mnogo agresije, tempa i faulova.

10. minut: Partizan je prepustio loptu Zvezdi i čeka neku tranziciju. Crveno-beli pokušavaju preko krilnih pozicija, ali ne stvaraju ozbiljniju priliku.

5. minut: Umalo Zvezda da povede, Endijaj je vratio loptu na peterac ka Silasu, ali ispred njega je sjajno intervenisao Jurčević.

Počeo je 174. večiti derbi pred polupraznim stadionom u Humskoj. Teren jeste oštećen, ali svi merodavni organi u našem fudbalu su ga pregledali i dali dozvolu da se igra. Partizan je izveo očekivan sastav, iznenađenje u timu Zvezde je Andrija Maksimović, od danas drugi najmlađi igrač crvno-belih (posle Luke Jovića) u derbijima.

Partizan - Crvena zvezda 0:4 (0:2)

Stadion: Partizana.
Sudija: Novak Simović.
Strelac: Šerif Endijaje u 25. iz penala, 55 i 65, Silas u 45+3. minutu.

PARTIZAN: A. Jovanović - Filipović, Ilić, Mujakić, Jurčević (od 46. Antić) - Arijaga, Kovač - Zubairu, Natho (od 46. Goh), Zahid (od 56. Ž. Jovanović) - Kalulu (od 56. Lazarević).

CRVENA ZVEZDA: Glazer - Seol, Điga, Spajić, Elšnik - Krunić, Maksimović (od 63. Prucev) - Silas (od 63. Milson), Ivanić (od 67. Katai), Olanjinka - Endijaje (od 67. Bruno Duarte).

Komentari (0)

Sport