Fudbal

Simović sudi večiti derbi: Poznati svi arbitri

Komentari

Autor: Euronews.rs

19/09/2024

-

23:16

Simović sudi večiti derbi: Poznati svi arbitri
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Novak Simović biće glavni sudija na derbi meču devetog kola fudbalske Superlige Srbije između Partizana i Crvene zvezde, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja.

Simoviću će pomagati Nikola Đorović i Miloš Simović, dok je za četvrtog sudiju određen Nenad Minaković. U VAR sobi biće Pavle Tomić i Uroš Stojković.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde biće odigrana u ponedeljak, 23. septembra od 19 časova na stadionu u Humskoj. Ovo će biti 174. "večiti derbi".

Podsećanja radi, oba tima će u ovaj duel ući u prilično lošem raspoloženju. Partizan ne zna za pobedu već mesec i po dana (od početka avgusta), a u prošlom kolu je doživeo prilično težak poraz od OFK Beograda sa 3:2, golovima u samoj završnici utakmice.

Što se kluba iz Ljutice Bogdana tiče, on je ostao poražen u prvom kolu UEFA Lige šampiona od Benfike na svom stadionu rezultatom 2:1, iako je imao prilično solidnu igru u nastavku meča. Videćemo ko će prvi prekinuti svoju lošu sreću... 

Crvena zvezda se nalazi na prvom mestu na tabeli Mozzart bet Superlige Srbije sa 19 bodova, dok je Partizan sedmi sa 11. 

 

Komentari (0)

Sport